Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Βραβείο.


Λοιπόοοον, επισκεπτόμενος το μπλογκ της αγαπητής Daria διαπίστωσα πως έπρεπε να παραλάβω το βραβείο μου...
Οπότε να πως έχει το πράγμα:

Επίσημα το βραβείο Proximidade περιγράφεται ως εξής:
«Αυτό το blog επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα – την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις. Αυτά τα blog είναι εξαιρετικά γοητευτικά. Αυτοί οι bloggers προσπαθούν να βρουν και να γίνουν φίλοι. Δεν ενδιαφέρονται σε βραβεία για την προσωπική τους άνοδο! Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να αναπαραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες. Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτούς τους συγγραφείς! Αυτό το βραβείο για Blog, πρέπει να δοθεί σε οκτώ αγαπημένους σας bloggers, και οι οποίοι με τη σειρά τους, θα το προτείνουν πάλι με τη σειρά τους, σε οχτώ αγαπημένους bloggers ο καθ' ένας τους κ.ο.κ.» Προτείνεται το κείμενο να το συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας.
Άντε και αγγλικά διότι έχουμε διεθνή πελατεία (μουαχαχαχα....)
Proximidade is described as follows:
"This blog invests and believes in PROXIMITY - nearness in space, time and relationships. These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes for self-aggrandizement! Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers! This blog award should be sent to your favorite eight bloggers and they, in turn should forward to eight of their favorites" You should include the text for Proximidade (above) in your announcement blog.

Έλα οι επόμενοι...

*Στην Αλίκη γιατί την εκτιμώ και γιατί έχουμε κάνει μαζί από τις ποιο όμορφες κουβέντες σε εκείνο το ψηλοτάβανο μαγαζάκι...Μικρός που είναι ο κόσμος.

*Στον Άνεμο επειδή από την πρώτη στιγμή μου επέτρεψε να επισκεφτώ το σαλόνι του μυαλού του.

*Στην Βάσω διότι είναι από τα άτομα που με βοήθησαν πολύ. Και γιατί μου αρέσει που ο ένας διαβάζει ποιήματα αργά τις νύχτες στον άλλον.

*Στην Daria όχι ως αντίδωρο του βραβείου της αλλα γιατί μου αρέσουν οι απόψεις τις αλλα και γιατί ταξιδεύουμε στους ίδιους ουρανούς.

*Στην Αγγελίνα επειδή με τα ποιήματά της με γυρνάει πίσω, πίσω σε κάτι που έχω ζήσει. Με ταξιδεύει στα δικά μου παλιά τετράδια...

6 σχόλια:

Eύη Καφούρου Αλιπράντη είπε...

συγχαρητήρια για το βραβείο!

Chara είπε...

Μπραβο μπραβο!!
Τουλαχιστον σου αξιζει!
;)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΟΥ.ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Άνεμος είπε...

Συγχαρητήρια για το βραβείο και ευχαριστώ πολύ για την "πάσα"... Θα σε τιμήσω δεοντως φίλε μου!!!!

Αγγελίνα είπε...

:)
έχεις βραβείο κι εδώ: http://tpsyxh.blogspot.com/2009/02/blog-post.html

Γιώργος Π. είπε...

@ Έφη σε ευχαριστώ.


@ Χαρούλα θα το δείξει ο καιρός. Θα τα πούμε την Παρασκευή εμείς. ¨)


@ JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS σε ευχαριστώ. Το έβαλα δίπλα. Και σε εσένα καλή συνέχεια.


@ Άνεμε παρακαλώ.’’)


@Αγγελίνα κι εγώ σε ευχαριστώ για το βραβείο σου. Να σαι καλά.